Verblijf

Ja, Kerkje van Gasselternijveen beschikt over gratis wifi. Het wachtwoord vindt u in de informatiemap welke wij voor u in de keuken klaar leggen.

Er is parkeergelegenheid voor circa 4 auto’s bij het Kerkje. Overige auto's kunt u in de omgeving parkeren. 

In verband met de elektrische installatie van het Kerkje van Gasselternijveen is het niet toegestaan om elektrische auto's op te laden bij het Kerkje van Gasselternijveen. In Gasselternijveen is een openbare laadpaal aanwezig. Het adres van deze openbare laadpaal is Ceresstraat 4 te Gasselternijveen.

Kerkje van Gasselternijveen wordt niet verhuurd aan groepen jongeren/studenten (jonger dan 25 jaar). Het Kerkje is geen feestlocatie en (geluids) overlast voor de omgeving is niet toegestaan. 

Veroorzaak geen geluidsoverlast en respecteer de rust van de omwonenden. Tussen 22.00 en 7.30 uur dient het rustig te zijn.

Kerkje van Gasselternijveen heeft 3 kinderstoelen gratis beschikbaar. Er is geen campingbedje aanwezig, deze dient u indien van toepassing zelf mee te nemen. 

U verblijft op basis van logies. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met goede cateraars voor het verzorgen van maaltijden. 

Om de veiligheid en het comfort te verzekeren is het toegestaan met maximaal 18 personen te overnachten.

Blijven er meer of minder mensen slapen, geef dit dan eventjes door via info@kerkjevangasselternijveen.nl zodat we dit ook aan kunnen passen in het nachtregister. 

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het zwembadwater is verwarmd. Het zwembad wordt afgedekt met een zeil om warmteverlies te voorkomen. Wij vragen u telkens na gebruik van het zwembad het afdekzeil weer terug te plaatsen. Het is niet toegestaan op het afdekzeil te lopen. Gebruik van het zwembad is op eigen risico. Er is geen toezicht. 

Nee, roken is niet toegestaan.  

Nee, frituren is niet toegestaan.