Disclaimer

Aansprakelijkheid

Kerkje van Gasselternijveen betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt, dit door eventuele wijzigingen in verloop van tijd. Indien u onjuistheden en/of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit bij melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we eventueel maatregelen kunnen nemen.
Aan de vermelde prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen en/of fouten zijn onder voorbehoud.
Kerkje van Gasselternijveen is te allen tijde gemachtigd om informatie op de website te wijzigen, aan te passen of te verwijderen, en aanmeldingen van huurders te weigeren.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming.
De site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy.
Zonder schriftelijke toestemming van Kerkje van Gasselternijveen is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.
Het is niet toegestaan deze site te framen.